Home Empresa Productes Situació i Contacte

   


ELECTROVÀLVULES

L'electrovàlvula és el producte principal de la nostra empresa. Per a l'automatització de tot tipus d'aplicacions en sectors com la industria, reg (jardineria i agricultura), maquinaria domèstica, automoció, neumàtica, etc.

Eletrovàlvules FLO CONTROL
Electrovàlvules GSR
Electrovàlvules RPEVÀLVULES AUTOMÀTIQUES

Actuades neumàticament. Són ideals per a aquelles aplicacions que requereixen gran resistència i vehicular fluids certament viscosos.

Vàlvules GSR
Vàlvules pneumàtiques CH-AIRRACORS

Automàtics (push in), semiautomàtics, de bicono i accesoris. Una gama completa de racors en llautó, plàstic i inox (sota comanda).
GRUPS DE FILTRACIÓ

Unitats de filtració, regulació de pressió i lubricació d'aire comprimit de gran precissió i una gran relació qualitat-preu. Compactes, lleugers, es poden muntar modularment. Possibilitat de descàrrega manual o automàtica.
PURGUES AUTOMÀTIQUES

Ideals per a la purga de l'aigua condensada en circuits d'aire comprimit. Es tracta de conjunts formats per una electrovàlvula amb el seu connector elèctric, i un temporitzador connectable directament a la bobina i mitjançant el cual podem regular a la mesura de les nostres necessitats els temps d'obertura i tancament de l'electrovàlvula. El temporitzador pot ésser analògic o digital. Possibilitat d'incorporar una vàlvula de bola + filtre.
CILINDRES PNEUMÀTICS

Cilindres de la marca Bimba. Disposem d'una extensa gamma de cilindres, des del tipus ISO (6432 i 6431), carrera curta, Flat, Original Line, Double Wall, Pneu Turn, Ultran Slide, etc.
CONNECTORS I TEMPORITZADORS
PER A ELECTROVÀLVULES


Connectors per a electrovàlvules DIN 43650, classe A, B i C. Tipus estandard, LED, circuit VDR, rectificador, M8 i M12, etc.

Temporitzadors per a electrovàlvules i panel-lables, amb temporitzacions ON i OFF diverses.
ACCESSORIS

Tuberia en Poliamida, Poliuretà, vàlvules de bola, de retenció, de clapet, antirretorn, reguladores de pressió, reguladors de nivell, de caudal, interruptors de caudal, manòmetres, etc.
LASBER, S.A. | Pol. Ind. “Buvisa” | C/ Nord, 16 | 08329 TEIÀ
Telf: 935 558 052 | Email:info@lasber.com  

Disseny web: Agencia interactiva